Rajnis sallad på hasselnötter och linser
4 pers
4dl kokta linser
2dl hasselnötter
1tsk svarta senapsfrön
1tsk curryblad
1 röd chili
1/2 pressad citron
2dl persiljeblad
Rosta hasselnötter med senapsfrö i en panna. Smula ner currybladen och ställ pannan åt sidan.
Fröa ur och finhacka chilin och blanda samman med linserna i en skål.
Tillsätt citron och persiljeblad.
Skvätt över lite god olivolja och vänd runt.
Grovhacka och tillsätt nötblandningen.
Jag har gjort detta utan curryblad så fastna inte bara för att du inte hittar dem i din vanliga livsmedelsbutik.
Såg dessutom att det lagades tandoori-lax på "mitt kök".
Så gillar du indiskt och äter fisk så kolla in recept.nu för att ta del av ett enkelt recept!
Välj gärna ett rött råris till det istället för det traditionella vita.
Få en finfin måndag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar